IJzersterk Merk

Creëer een stevig marketingfundament voor jouw onderneming en transformeer samen met ons naar een onderneming met een duidelijk zichtbare onderscheidende meerwaarde.

In het kort:

 • Begeleid worden door ons marketingteam
 • Een stevig marketingfundament onder jouw onderneming
 • Persoonlijke marketingstrategie mét helder acquisitieplan
 • Professionele en onderscheidende huisstijl
 • Een ijzersterke website waarmee je zichtbaar het verschil maakt
 • Teksten geschreven door onze contentspecialisten.

Maak een IJzersterk Merk van jouw onderneming

Als ondernemer doe je er dagelijks alles aan  om jezelf duidelijk en onderscheidend in de markt te zetten, zodat klanten jou weten te vinden én voor je kiezen. Dat is vaak makkelijk gezegd dan gedaan. Want hoe verwoord je wat je doet? En hoe maak jij je klanten duidelijk dat jij dé ideale partij bent?

Een IJzersterk Merk biedt je alles wat je nodig hebt om je onderneming effectief in de markt te zetten:

 • Advies en begeleiding door ons marketingteam
 • Inzicht in je kwaliteiten en drijfveren als ondernemer en waarom klanten voor jou kiezen…
 • Unieke doeltreffende positionering waarmee je het verschil kunt maken
 • Een op maat gemaakte strategie die je kunt volgen om succesvol te zijn met je marketing
 • Content geschreven door onze tekstspecialisten
 • Een huisstijl waarmee je zichtbaar het verschil maakt
 • Jouw website professioneel ontworpen door ons designteam

Voor wie?

IJzersterk Merk is geschikt voor ZZP- en MKB-ondernemers die hun met hun onderneming the next level willen bereiken. Onze aanpak is helder, to-the-point en direct toepasbaar. Een IJzersterk Merk werkt dus alleen als je niet opzoek bent naar theoretische modellen maar naar concrete resultaten.

Wat krijg je?

 • Vooraf een uitgebreide vragenlijst
 • 3 workshops op het kantoor van im-pact in Vianen
 • Onze bevindingen, voorgestelde positionering en ideale strategie worden gepresenteerd tijdens een 2,5 uur durende sessie bij ons op kantoor in Vianen.
 • Persoonlijke marketingstrategie mét acquisitieplan
 • Onderscheidende huisstijl
 • Op maat vormgegeven website
 • Teksten geschreven door het marketingteam van im-pact

Wat kost het?

Om zo relevant mogelijk te zijn hebben bieden we twee varianten IJzersterk Merk: een voor ZZP- en een voor MKB-ondernemers.

Vanaf-prijzen IJzersterk Merk:

ZZP-onderneming vanaf 3.450 euro
MKB-onderneming vanaf 4.250 euro

Je bent ZZP’er is je alleen werkt in je onderneming, MKB’er ben je als je onderneming een team heeft (> 1 eigenaar, medewerkers, freelancers)

Klanten over IJzersterk Merk

In het voortraject heeft Jeroen me ontzettend geholpen met het komen tot de kern van wat ik te bieden heb. Hij heeft daarin voorstellen gedaan en daar waar het nodig was mij aan het werk gezet. Daardoor is het uiteindelijke resultaat de beste versie geworden van waar ik van ben en wat ik doe - iets dat ik alleen nooit zo goed had kunnen maken. Jeroens meerwaarde zat hem in het meedenken, het aanbrengen van structuur en gelaagdheid van mijn dienstverlening en het zichtbaar maken en goed presenteerbaar maken van de essentie daarvan. Daarvoor was het nodig dat hij zich verdiepte in mij als persoon - iets waar hij ook ruim de tijd en aandacht aan heeft gegeven.

Matthijs Laurs - Oprichter/eigenaar Partner in Change

Heel fijn team om mee samen te werken. Ze kwamen goed beslagen ten ijs, hadden zich ingelezen in onze doelgroep en wisten zich daaraan feilloos op aan te passen. Er werd goed met ons meegedacht, advies gegeven, maar we werden ook in het diepe gegooid om zelf dingen uit te proberen. Dat leidde nog wel eens tot een verschil van inzicht, maar het team van Im-pact was eigenwijs genoeg om aan te geven dat zij het beste weten wat wel of niet werkt. En zo was het ook! Het persoonlijke contact en de heldere communicatie zijn punten die ons zeer positief zijn opgevallen. We dus zeer tevreden!

Maruschka van Soest - Marketing Manager bij Anders Medical Factoring

Jeroen is een conceptdenker. Door de juiste vragen te stellen maakt hij onbewuste info bewust, waardoor duidelijk wordt wie je bent, waar je voor staat en wat je uit wil stralen. Dit weet hij vervolgens te vertalen in enkele kernwoorden die de basis vormen voor het concept van je website met bijbehorende look en feel. Het resultaat? Een website die bij jou past en die uitstraalt wie jij als ondernemer bent en waar je voor staat.

Bibianne Boumans - Oprichter/eigenaar Twikkelon

Im-pact bouwt niet enkel een website. Ze geven advies over de positionering en de communicatie om zo de website te laten aansluiten op de klantbehoefte. Eveneens houden ze rekening met het al bestaande landschap en kijken ze hoe jij daartussen past. Met als eindresultaat dat de vooraf gestelde doelen werden behaald.

Bionda van Hoeven - Marketing Manager bij Plat4mation

“Veel ondernemers slaan belangrijke marketingstappen over, waardoor ze onbewust de groei van hun onderneming afremmen.”

“Ik zie veel ondernemers die op gebied van marketing niet goed weten wat ze moeten doen. Doordat ze vaak niet voldoende helder hebben waar hun kwaliteiten liggen of hoe ze die moeten overbrengen, weten ze vaak ook niet goed hoe ze ten opzichte van hun concurrenten het verschil kunnen maken…

Ondernemers helpen transformeren naar een IJzersterk Merk

Mijn naam is Jeroen Wind en ik ben oprichter en eigenaar van im-pact. Bij im-pact helpen we MKB- en ZZP-ondernemers transformeren naar een ‘IJzersterk Merk’. Anders dan vaak gedacht gaat het zijn van een sterk merk veel verder dan alleen ‘de buitenkant’. Doordat we je helpen een stevig marketing fundament te leggen, slaag je er op alle fronten in makkelijker en met meer resultaat het verschil te maken in de markt waarin je actief bent.

We komen graag met je in contact!

Volg im-pact op Instagram