Er is zó veel mogelijk voor wie anders durft te denken

Verrassende online-marketing concepten • Doeltreffende e-commercestrategieën

Creatieve professionals voor online impact

Succesvolle mensen en bedrijven hanteren een structureel andere denk- en werkwijze. Wij geloven erin dat dit succes voor iedereen mogelijk is. Hiermee helpen wij jou. Zodat jij kan ondernemen met impact.

Dit team staat dagelijks voor jou klaar:

 

jeroenteamJeroen Wind

Founder | Creative Director | Expert in ZZP- en MKB-Marketing | Helpt ondernemers hun business op de kaart zetten

“Wat maakt het ene bedrijf succesvoller dan het andere?”, die vraag houdt mij iedere dag bezig. In mijn optiek is het namelijk geen toeval dat bedrijven als CoolBlue, Apple of Tesla een stap voor hebben op al hun concurrenten. Ze pakken zaken structureel anders aan.

Vanuit die denk- en werkwijze ben ik dagelijks bezig om met onze klanten hun “next level” te bereiken. Voor onze klanten ontwikkel ik succesvolle online strategieën en bedenk ik doeltreffende online concepten.

Wat je van mij kunt verwachten? Een grote hoeveelheid enthousiasme, gedrevenheid, passie en doorzettingsvermogen. Ik deel graag alle kennis en ervaring die ik heb op gebied van online presentatie en e-commerce.

Ik ben wakker te maken voor?  Goede espresso, fijne wijn, brainstorm met iemand die zijn dromen najaagt, uitdagend potje squash, een autobiografisch ondernemersboek

Irene Buijingimg_9055

Project Manager | Junior Marketing Consultant

Met ongekende toewijding help ik bedrijven een stevige basis neer te zetten voor het bereiken en langdurig bedienen van hun klanten. Ik sta altijd klaar om mee te denken, verhelderende vragen te stellen en inzichten te delen.

Ooit dacht ik dat marketing niet leuk was. Daarvoor moest je in mijn beleving een koude sluwe verkoper zijn. Maar ik had er dan ook weinig ervaring mee, als student psychologie.

Tot ik werk vond waarbij ik mocht brainstormen over hoe de klant zo goed mogelijk te helpen. Dat vond ik geweldig! Inmiddels, een paar banen verder, ben ik ervan overtuigd dat marketing draait om het opbouwen van een positieve relatie met klanten en dat is absoluut leuk!

Ik ben wakker te maken voor?  Een creatieve brainstorm (nee maar echt), bezoekje efteling, een warm bad

 

Wiebe Bekkerimg_8879

Webdeveloper |  Brengt (web)concepten tot leven | Creatief ondernemer

Vanuit het niets iets opbouwen en dat dan werkend krijgen, dat geeft mij enorm veel energie. Daarbij staat altijd voorop dat ik alles wat moeilijk is eenvoudig wil maken voor de gebruiker. De gebruiker heeft immers (vaak) geen technische kennis. Om dus tot functionele en prettig werkende oplossingen te komen zie ik als de leukste uitdaging in mijn vak.

“Geen loze beloften, maar afspraken nakomen”, dat is iets wat je bij mij altijd kunt verwachten. Daarnaast werk ik structureel en toekomstgericht. Think first, code later vat mijn werkwijze dan ook het beste samen. Oplossingen die wij maken moet niet alleen vandaag werken, maar ook over één of 5 jaar. Het is soms een kwestie van investeren, maar een goede basis betaalt zich altijd terug.

Ik ben wakker te maken voor? Fantastisch eten, lekkere wijn en goeie koffie. Daarnaast word ik erg blij van zaken die goed zijn uitgedacht en tot in detail zijn uitgevoerd. Kwaliteit is schaars maar is op sommige plekken zeker nog te vinden!

Im-pact zoekt nog meer programmeertalent! Word jij onze nieuwe WordPress developer?

Neem contact met mij op!

Vul je gegevens in in:

Gegevens invullen. En dan?

We nemen binnen 24u contact met je op.

We willen persoonlijk met je kennismaken.

We presenteren ons plan!