Stoer dat je zoveel waarde weggeeft in een gratis e-Book. Alles wat je schrijft zet je direct een het denken, daar heb ik echt veel aan gehad. Dankjewel!

  • Maak de slagingskans van je onderneming zo groot mogelijk.
  • Ontdek waar je momenteel je eigen groei tegenhoudt (én wat je daaraan kunt doen!)

Download e-Book

Hoe maak je de slagingskans van je onderneming zo groot mogelijk?

De cijfers liegen er niet om: 70% van alle ondernemingen stopt binnen 3 jaar na oprichting, maar 10% van de bedrijven haalt de 10 jaar en en 68% van de ondernemers geeft aan moeite te hebben met marketing en verkoop.

In de 15 jaar dat ik nu ondernemer ben heb ik ontdekt dat ondernemers-succes voor een deel bestaat uit geluk. Over het resterende deel heb je gelukkig best veel invloed. Je moet alleen wel weten wat je moet aanpakken. In dit e-Book neem ik je mee langs de belangrijkste stappen die ervoor zorgen dat je de slagingskans van je onderneming zo groot mogelijk maakt.

Over de schrijver

Mijn naam is Jeroen Wind. Ik ben gefascineerd in ondernemerschap en in wat het ene bedrijf nou succesvoller maakt dan het andere. Tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde ben ik zelf gestart als ondernemer. Inmiddels 15 jaar later kan ik zeggen dat een aantal van de bedrijven die ik heb gehad succesvol zijn geworden maar een aantal ook gigantisch niet. Inmiddels help ik ondernemers bij het succesvol in de markt zetten van hún onderneming. De basis van mijn aanpak is dat ik ondernemers help een onderneming neer te zetten waarin de basis klopt én de daadwerkelijke knelpunten aanpakken.

Vanuit mijn kennis en ervaring help ik dus ook graag om de knelpunten in de groei van jóúw onderneming aan te pakken. Een eerste flinke stap kan je daar al mee maken door te stappen te volgen uit dit e-Book.