Klanten over im-pact

im-pact denkt mee en heeft mij actief aan het werk gezet om de meerwaarde en positionering om te zetten naar een strategie die bij mij past. In het hele proces houden ze je scherp en geven ze input. Ze zorgen ervoor dat je ook daadwerkelijk stappen gaat zetten.

Ilona Schuyzeman Vatched.com

Jeroen’s meerwaarde zat hem in het meedenken, het aanbrengen van structuur en gelaagdheid van mijn dienstverlening en het zichtbaar maken en goed presenteerbaar maken van de essentie daarvan. Daarvoor was het nodig dat hij zich verdiepte in mij als persoon – iets waar hij ook ruim de tijd en aandacht aan heeft gegeven.

Matthijs Laurs Partner in Change
Over de masterclass

Welke stappen ervoor gaan zorgen dat je een solide bedrijf opbouwt?

Je bent waarschijnlijk op deze pagina beland omdat je met jouw onderneming niet altijd voldoende klanten hebt. En omdat je daar wat aan wil veranderen.

Tijdens deze masterclass laten we je zien welke stappen ervoor gaan zorgen dat je een solide bedrijf opbouwt dat altijd voldoende klanten heeft.

We vertellen je niet dat je “gewoon meer zichtbaar moet zijn”. Nee, we kijken naar wat écht werkt. Een businessconcept dat klopt, de juiste concepten en een werkende strategie.

Even voorstellen

Hallo. Mijn naam is Jeroen Wind.

“Ik zie veel ondernemers die op gebied van het vinden van klanten niet goed weten wat ze moeten doen. Doordat ze vaak niet voldoende helder hebben waar hun kwaliteiten liggen of hoe ze die moeten overbrengen, weten ze vaak ook niet goed hoe ze ten opzichte van hun concurrenten het verschil kunnen maken. Met alle gevolgen van dien…

Om die ondernemers te helpen ben ik 5 jaar geleden met im-pact gestart.

Anders dan vaak gedacht gaat dat veel verder dan alleen ‘de buitenkant’. Doordat we je helpen een stevig marketing fundament te leggen, slaag je er op alle fronten in makkelijker en met meer resultaat het verschil te maken in de markt waarin je actief bent.”