29 juli – 10:15u – Online via ZoomPrijs: € 117,50 – Tijdelijk gratis!

Tot een paar weken geleden ging het Nederland economisch voor de wind. En nu – slechts een paar weken later – zitten we met twee enorme problemen: op korte termijn de corona-crisis waardoor Nederland in lockdown zit. En op lange(re) termijn een behoorlijke economische crisis die daar het gevolg van is.

In welke branche je ook zit: het is onvermijdelijk dat deze problemen jouw business gaat raken.

Ik spreek veel ondernemers die zich afvragen hoe ze met deze situatie moeten omgaan en wat er van hun marketingplannen overblijft.

Om deze vragen het hoofd te bieden organiseer ik voor komende maanden een aantal gratis strategie-webinars. Tijdens deze webinars komt het volgende aanbod:

  • Wat staat ons zeer waarschijnlijk te wachten?
  • Hoe bereid je je daar zo goed mogelijk op voor?
  • Hoe maak je de overlevingskans van je bedrijf zo groot mogelijk?
  • Hoe kun je deze crisis zien als kans?

Het webinar bestaat uit een presentatie van +/- 40 minuten, gevolgd door een vragenronde met eventueel live coaching.

Over de spreker

Het webinar wordt gegeven voor Jeroen Wind – oprichter en eigenaar van im-pact strategie & marketing.

“Al jaren zie ik ondernemers verwoede pogingen doen om meer zichtbaar te zijn, zonder dat dit leidt tot meer of betere business. Vanuit dat probleem ben ik 5 jaar geleden gestart met im-pact. De ervaring leert dat een hoop ondernemers veel meer uit hun business kunnen halen, terwijl ze volledig zichzelf blijven en geen ‘trucje’ hoeven op te voeren. Daarvoor moeten ze vaak wel op een andere manier gaan kijken én handelen. Tijdens dit webinar wil ik ook jou graag laten zien hoe je dit slim aanpakt.”

Reacties van deelnemers

– “Veel interactie met andere ondernemers en veel inspiratie opgedaan. Een aanrader!” – Matthijs Laurs

– “Een webinar vol goede business inzichten. Fijne energie van gekregen, dankjewel!” – Susanne

Aanmelden

Het webinar wordt gegeven via Zoom. Per webinar kunnen 10 mensen deelnemen, zodat er ook voldoende ruimte is om vragen te stellen.

Je krijgt de details na je aanmelding toegestuurd.

“Veel ondernemers slaan belangrijke marketingstappen over, waardoor ze onbewust de groei van hun onderneming afremmen.”

“Ik zie veel ondernemers die op gebied van marketing niet goed weten wat ze moeten doen. Doordat ze vaak niet voldoende helder hebben waar hun kwaliteiten liggen of hoe ze die moeten overbrengen, weten ze vaak ook niet goed hoe ze ten opzichte van hun concurrenten het verschil kunnen maken…

Ondernemers helpen transformeren naar een IJzersterk Merk

Mijn naam is Jeroen Wind en ik ben oprichter en eigenaar van im-pact. Bij im-pact helpen we MKB- en ZZP-ondernemers transformeren naar een ‘IJzersterk Merk’. Anders dan vaak gedacht gaat het zijn van een sterk merk veel verder dan alleen ‘de buitenkant’. Doordat we je helpen een stevig marketing fundament te leggen, slaag je er op alle fronten in makkelijker en met meer resultaat het verschil te maken in de markt waarin je actief bent.

We komen graag met je in contact!

Volg im-pact op Instagram