Gratis Webinar

Word een bedrijf waarvoor klanten in de rij staan

Word een superaantrekkelijk bedrijf waar klanten wíllen kopen zonder ‘verkoperig’ te hoeven doen.

Direct gratis aanmelden
  • Getest bij 135+ bedrijven (zowel ZZP als MKB)
  • Zakelijk succes en gewoon jezelf blijven
  • Eerdere deelnemers gaven dit webinar een 8,9

Net als bijna iedere andere ondernemer wil jij dit waarschijnlijk diep van binnen ook: klanten die in de rij staan voor jouw bedrijf. In dit webinar laat ik je zien dat dit ook voor jou dichterbij is dan je nu misschien denkt.

Zakelijk succes door jezelf te blijven

Er bestaan tegenwoordig veel zogenaamde succesformules die je gouden bergen beloven. Het enige dat je moet doen is exact gaan werken op de aanbevolen manier en je bedrijf omvormen in een soort commercieel (en Amerikaans) monster.

Dat kan ook anders. Want zo ongeveer iedere ondernemer die ik spreek wil dat extreem commerciële juist totaal niet. Ze willen authentiek en (dus) zichzelf blijven maar ook ‘gewoon’ zakelijk succesvol zijn. De afgelopen jaren heb ik daarom een methode ontwikkeld die deze dingen combineert; zakelijk succes door jezelf te blijven. En dat kan jij dus ook.

Over de methode

Een bedrijf worden waarvoor klanten in de rij staan is echt voor bijna iedereen mogelijk. Om dit te bereiken heb ik in de afgelopen 6 jaar een methode ontwikkeld die bestaat uit 5 stappen. Tijdens het webinar laat ik je zien welke 5 stappen dat zijn én hoe jij ze toepast in jouw onderneming.

Ontwikkeld door ervaren MKB-strateeg

Het webinar ‘Word een bedrijf waarvoor klanten in de rij staan’ wordt gegeven door Jeroen Wind, ondernemer en groeistrateeg voor het MKB. De afgelopen jaren heeft hij zelf meerdere ondernemingen opgezet waarvan er een paar (succesvol) verkocht zijn. Daarnaast adviseert, coacht en begeleidt hij al jaren ZZP- en MKB-ondernemers op gebied van leiderschap en bedrijfsgroei en helpt hij antwoorden vinden op de vraag: ‘hoe transformeer je van “gewoon bedrijf” naar superaantrekkelijk bedrijf waar klanten wíllen kopen”.