Over im-pact

Groei-experts voor ondernemend Nederland

Groeien met je onderneming is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. En omdat de benodigde groei bij veel ondernemers uitblijft gaat er in Nederland veel ondernemerskracht verloren. Dat vinden wij zonde en daarom helpen wij ZZP- en MKB-ondernemers bij het vinden van hun unieke groeiformule. We doen dit door hun ondernemingen relevanter en aantrekkelijker te maken, door bottlenecks aan te pakken en door de leiderschapskwaliteiten van ondernemers te vergroten.

Deze benadering zorgt ervoor dat 99% van onze klanten binnen 6 maanden een serieuze groei ziet in hun onderneming.

Groeien > Als bedrijf > Als ondernemer

We ondernemen
met je mee

Met 15+ jaar ondernemerservaring adviseren en begeleiden we je bij het zetten van stappen die leiden naar groei voor jouw onderneming.

Toegankelijk en
to-the-point

Geen algemene stappenplannen of ingewikkelde modellen maar een unieke aanpak die past in jouw situatie en jou laat groeien.

Zien waar de
kansen liggen

De grootste kansen ontstaan waar belangrijke knelpunten worden aangepast. We helpen je deze kansen te zien én ze te grijpen.

Bouwstenen voor groei

In de afgelopen jaren hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar wat succesvolle bedrijven anders doen dan andere – minder succesvolle – bedrijven. Op basis daarvan hebben we een aantal bouwstenen ontwikkeld die naast de factor geluk een belangrijke graadmeter zijn voor de slagingskans van een onderneming.

Wil je weten hoe jouw onderneming ‘scoort’ op deze bouwstenen en waar de groeikansn voor jouw onderneming liggen? Je ontdekt het met onze MKB Groeiscan.

Start MKB Groeiscan

Team im-pact

Jeroen Wind

Oprichter / Ondernemersmentor

Jeroen helpt ondernemers het verschil te maken. Naast een opleiding Technische Bedrijfskunde heeft Jeroen meerdere bedrijven opgezet en in zijn rol als ondernemersmentor heeft hij tientallen ondernemingen helpen groeien.

Klanten over im-pact

Jeroen’s meerwaarde zat hem in het meedenken, het aanbrengen van structuur en gelaagdheid van mijn dienstverlening en het zichtbaar maken en goed presenteerbaar maken van de essentie daarvan. Daarvoor was het nodig dat hij zich verdiepte in mij als persoon – iets waar hij ook ruim de tijd en aandacht aan heeft gegeven.

Matthijs Laurs Partner in Change

im-pact denkt mee en heeft mij actief aan het werk gezet om de meerwaarde en positionering om te zetten naar een strategie die bij mij past. In het hele proces houden ze je scherp en geven ze input. Ze zorgen ervoor dat je ook daadwerkelijk stappen gaat zetten.

Ilona Schuyzeman Vatched.com